Välkomna till SGKs Juristkvällar – Οι Νομικές Βραδιές του Συλλόγου

Torsdagen 11 oktober håller vi vår första juristkväll! Kom och lär vad som gäller om arvsrätt för oss som bor mellan Grekland och Sverige.

Det har varit stor efterfrågan på juridiska råd. På SGK har vi därför bestämt att ordna några juristkvällar, med hjälp av Giota Noussi, styrelsemedlem och advokat, och där försöka svara på de viktigaste frågorna!

Vi har planerat två sådana kvällar under hösten. Den första hålls som sagt torsdagen 11 oktober, klockan 19:00 med tema arvsrätt. Föredraget hålls i Svenska Kyrkans lokaler på addressen Daidalou 18 i Plaka, på cafét (första våningen), och inträdet är €5. Där ingår lätt förtäring och en dryck. Hjälp oss räkna ut hur många som kommer genom att anmäla dig senast dagen innan med mejl till svenskgrekiskaklubben@gmail.com (det går bra att svara på detta mejl).

Den andra juristkvällen hålls 6 november, mer information om den kommer i nästa utskick.

OBS om du noterat datumet från tidigare utskick, att det ändrats – 2 oktober gäller inte längre, det är 11 oktober som är det korrekta datumet.

Την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μας νομική βραδιά! Θα είναι ιδανική ευκαιρία για να μάθεις περισσότερα για το κληρονομικό δίκαιο για μας που ζούμε μεταξύ Ελλάδας και Σουηδίας.

Έχουμε λάβει πολλές απορίες για νομικές συμβουλές. Αποφασίσαμε λοιπόν στον Ελληνοσουηδικό Σύλλογο να διοργανώσουμε τις νομικές βραδιές, με τη βοήθεια της Γιώτας Νούσση, μέλους του ΔΣ μας και δικηγόρου, και να προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στις πιο σημαντικές ερωτήσεις.

Έχουμε σχεδιάσει δύο τέτοιες βραδιές για το φθινόπωρο. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου στις 19:00, με θέμα το κληρονομικό δίκαιο. Η παρουσίαση θα γίνει στο χώρο της Σουηδικής Εκκλησίας, Δαιδάλου 18 στην Πλάκα, στο καφέ (πρώτος όροφος), και η είσοδος είναι €5. Στην τιμή περιλαμβάνεται ελαφρύ γεύμα και ένα ποτό. Βοηθείστε μας να υπολογίσουμε προσέλευση δηλώνοντας συμμετοχή μέχρι 10 Οκτωβρίου στο email svenskgrekiskaklubben@gmail.com (μπορείς και να απαντήσεις σε αυτό το μήνυμα).

H δεύτερη βραδιά θα πραγματοποιηθεί την 6η Νοεμβρίου, θα δώσουμε περισσότερες πληροφορίες στο επόμενο μήνυμά μας.

Προσοχή αν σημείωσες την ημερομηνία από παλιότερο μήνυμα, ότι έχει αλλάξει – δεν ισχύει η 2 Οκτωβρίου, η σωστή ημερομηνία είναι 11 Οκτωβρίου.