SGKs 2a juristkväll OBS INSTÄLLD – Η 2η νομική βραδιά του Συλλόγου ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

Vi har inte fått tillräckligt med anmälningar, och har därför beslutat att ställa in juristkvällen som var planerad för imorgon tisdag 6 november. Denna temakväll kommer i stället att ske den kommande våren. Vi ber om ursäkt om detta ställer till det med era planer, och tackar för ert överseende.

Till november har vi dock planerat origamiworkshop den 21 november, som vi går vidare med. Dit har många redan anmält sig, kom gärna du med!

Λόγω μικρού αριθμού συμμετοχών αποφασίσαμε να ακυρώσουμε τη νομική βραδιά που είχαμε σχεδιάσει για αύριο Τρίτη 6 Νοεμβρίου. Θα ξανακαλέσουμε σε νομική βραδιά με αυτό το θέμα την ερχόμενη άνοιξη. Ζητάμε συγνώμη αν αυτό επηρεάζει τους προγραμματισμούς σας και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Για το Νοέμβριο συνεχίζουμε ωστόσο με το σχεδιασμένο εργαστήριο origami την 21η Νοεμβρίου. Πολλοί έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή, θα χαρούμε να δούμε κι εσένα!

Vi blev många som samlades förra veckan och fick lära oss om arvsrätt. Nu är det dags för familjerätt!

Föredraget kommer att hållas tisdagen 6 november, klockan 19:00. Temat är familjerätt, skillsmässor och vårdnad. Precis som förra gången är det Giota Noussi, styrelsemedlem och advokat, som ska tala, och vi möts på Svenska Kyrkans lokaler på addressen Daidalou 18 i Plaka, på cafét (första våningen). Vi tar inträde på €5 för föredraget, då ingår lätt förtäring och en dryck.

Anmäl dig senast dagen innan med mejl till svenskgrekiskaklubben@gmail.com

 

Ήμασταν αρκετοί στην προηγούμενη συνάντηση που μάθαμε για το κληρονομικό δίκαιο. Στην επόμενη θα μιλήσουμε για οικογενειακό δίκαιο.

Η παρουσίαση θα γίνει την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, στις 19:00. Το θέμα μας θα είναι το οικογενειακό δίκαιο, διαζύγεια και κηδεμονία. Όπως και την προηγούμενη φορά θα μιλήσει η Γιώτα Νούσση, μέλος του ΔΣ μας και δικηγόρος, και θα συναντηθούμε στην Σουηδική Εκκλησία, Δαιδάλου 18 στην Πλάκα, στο καφέ (πρώτος όροφος). Η είσοδος για την ομιλία είναι €5, και στην τιμή περιλαμβάνεται ελαφρύ γεύμα και ένα ποτό.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 5 Νοεμβρίου στο e-mail svenskgrekiskaklubben@gmail.com