Leonardo Da Vinci utställning & SpråkCafé – Επίσκεψη στην Έκθεση Leonardo Da Vinci & Καφέ Σουηδικής Γλώσσας

Utställningen Leonardo Da Vinci – 500 Years of Genius

Den kommande lördagen 23 februari, klockan 12, besöker vi utställningen Leonardo Da Vinci – 500 Years of Genius tilsammans med SWEA. Utställningen är vid OSYs gamla bussdepå, vid hörnan Pireos och Ermou i Gazi. Vi träffas utanför entrén 15 minuter innan. Vi rekommenderar att ni förköper biljetter via webbsidan.​

Språkcafé

SGK och Språkföreningen bjuder in till Språkcafé, fredagen 1 mars kl 18.00på Kyrkan! Alla som vill öva på sin svenska med samtal och fika är välkomna. Mötena kommer att hållas regelbundet, i syfte att hjälpa de som vill hålla kontakt med språket och kulturen. Kom gärna med också om du redan kan språket och vill hjälpa andra!

Επίσκεψη στην Έκθεση Leonardo Da Vinci – 500 Years of Genius

Το ερχόμενο Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019, στις 12, επισκεπτόμαστε την έκθεση Leonardo Da Vinci – 500 Years of Genius μαζί με την SWEA. Η έκθεση βρίσκεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. – Πειραιώς και Ερμού στο Γκάζι. Σημείο συνάντησης έξω από την έκθεση, 15 λεπτά νωρίτερα.  Προτείνουμε για ευκολία να προαγοράσετε εισιτήρια μέσω του site. ​

Καφέ Σουηδικής Γλώσσας 

Την Παρασκευή 1η Μαρτίου στις 18:00 στην Σουηδική Εκκλησία, ο Ελληνοσουηδικός Σύλλογος και ο Σύλλογος Σουηδικής Γλώσσας Αθήνας διοργανώνουν το πρώτο Καφέ Σουηδικής Γλώσσας! Ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι θέλουν να εξασκήσουν τα σουηδικά συνομιλώντας και πίνοντας καφέ. Οι συναντήσεις θα οργανώνονται σε τακτικό επίπεδο και σκοπό έχουν να βοηθούν τους συμμετέχοντες να εξασκούν τη γλώσσα και να κρατούν μια επαφή με την σουηδική κουλτούρα.

 

  • Vi kommer att besöka utställningen The World of Banksy på Technopolis (Gazi) onsdagen 6 mars kl 19.00. 
  • Fredagen 15 mars kommer Inger Carlsson att prata om Tältprojektet, som hon arbetade med 1977.
  •  Την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 19:00 θα επισκεφθούμε την έκθεση The World of Banksy στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Θα στείλουμε υπενθύμιση σε επόμενο μήνυμα.
  • Την Παρασκευή 15 Μαρτίου θα μας μιλήσει η Inger Carlsson για το Tältprojektet, τη μουσική γιορτή με την οποία εργάστηκε το 1977.