SGKs evenemang i maj – Οι εκδηλώσεις του Μαΐου

Språkkafe

Fredagen den 17 maj hålls det tredje Språkcaféet på Paulusgården kl. 18:00. Alla som vill öva svenska över en kopp kaffe är välkomna. Det är bra om man är runt B2 nivå i svenska. Kom gärna även om du redan kan språket, vi har alltid roligt!

Την Παρασκευή 17 Μαΐου θα γίνει το επόμενο Καφέ Σουηδικής Γλώσσας, στην Σουηδική Εκκλησία στις 18:00. Ευπρόσδεκτοι όσοι θέλουν να εξασκήσουν τη γλώσσα  συνομιλώντας και πίνοντας καφέ. Για πιο εύκολη συμμετοχή και παρακολούθηση της συζήτησης καλό θα ήταν να είστε τουλάχιστον επίπεδο Β2 στα σουηδικά.

Middagsträff

Torsdagen den 23 maj träffas vi på Paulusgården kl. 14.00, vi äter lunch och samtalar. Hjälp oss att planera maten genom att anmäla er hos oss senast den 21 maj.

Την Πέμπτη 23 Μαΐου συναντιόμαστε στη Σουηδική Εκκλησία στις 14:00. Ελάτε για καλή παρέα και συζήτηση, ευκαιρία για τα μέλη του Συλλόγου να τα πουν από κοντά. Βοηθήστε μας να υπολογίσουμε το φαγητό, δηλώνοντας συμμετοχή το αργότερο μέχρι τις 21 Μαΐου.

Iransk mat med Meysam

Tisdagen den 4 juni ska Meysam lära oss att laga iransk mat på Paulusgården. Vi har njutit av Meysams mat flera gånger och nu har vi chansen att lära oss lite mera om den. Ytterligare information kommer med nästa nyhetsbrev. Anmäl er gärna redan nu med mejl till klubben!

Την Τρίτη 4 Ιουνίου ο Meysam θα μας μάθει να φτιάχνουμε Ιρανικό φαγητό στην Σουηδική Εκκλησία. Έχουμε απολαύσει και θαυμάσει το φαγητό του Meysam αρκετές φορές και τώρα είναι η ευκαιρία να μας δείξει πώς το φτιάχνει και να μας μιλήσει για την Ιρανική κουλτούρα στο φαγητό. Για συμμετοχή θα είναι απαραίτητη η εγγραφή, πληροφορίες σε επόμενο email. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από τώρα με email στο Σύλλογο!