Föredrag om häxprocesserna – Παρουσίαση για τις δίκες μαγισσών

Vår egen Jens Wallen har studerat häxprocesserna i Sverige, och kommer att hålla ett spännande föredrag om dem på tisdagen 20 oktober, kl 17:00 på onsdagen 4 november, kl 19:30. Föredraget kommer att hållas via zoom, för pandemins skull. De som vill kan komma till kyrkan samma tid, så kopplar vi upp oss tilsammans (Jens själv kommer att hålla föredraget hemifrån).

Koppla upp dig via länken: https://meet.google.com/jnw-wsjt-hvs

Om du vill komma till kyrkan bör du anmäla dig med mejl till svenskgrekiskaklubben@gmail.com, eftersom vi kan vara max 9 personer pga korona-restriktioner.


Ο δικός μας Γενς Βαλέν έχει μελετήσει τις δίκες μαγισσών στη Σουηδία, και θα μας κάνει μια ενδιαφέρουσα διάλεξη σχετικά με αυτές την Τρίτη 20 Οκτωβρίου στις 17:00 την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στις 19:30. Η διάλεξη θα γίνει μέσω zoom, λόγω της πανδημίας. Εσείς που το επιθυμείτε μπορείτε να έρθετε στην Εκκλησία την ίδια ώρα, να συνδεθούμε μαζί για να δούμε τη διάλεξη (ο ίδιος ο Γενς θα μας παρουσιάσει από το σπίτι του).

Μπορείς να δεις την παρουσίαση μπαίνοντας στο σύνδεσμο: https://meet.google.com/jnw-wsjt-hvs

Αν θέλες να έρθεις στην εκκλησία θα πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή στο svenskgrekiskaklubben@gmail.com, αφού μπορούμε να είμαστε το πολύ 9 άτομα στο χώρο, λόγω μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας.