Final i Melodifestivalen – Τελικός Melodifestivalen

Är man musikfantast och/eller eurovisionfantast i Sverige kan man ha väldigt roligt under månaderna februari och mars: då pågår Melodifestivalen för fullt, med fyra deltävlingar, en semifinal, och, slutligen, den stora finalen som går av stapeln den kommande lördagen 12 mars, där Sveriges bidrag till Eurovision Song Contest kommer att utses.

SGK och Kyrkan bjuder in dig att se finalen tillsammans med oss, lördagen 12 mars, kl. 21.00 (men kom gärna tidigare så du inte missar början!) Vi träffas vid kyrkans lokaler, Sotiros 7 i Plaka.

Mat och dryck kommer att serveras. Meddela gärna att du kommer, så hjälper du oss planera!

Har du idéer för andra aktiviteter du gärna vill se Klubben anordna? Du kan skicka dina idéer när som helst med mejl till svenskgrekiskaklubben@gmail.com så kan vi ta upp dem!


Αν είσαι λάτρης της μουσικής ή/και της Eurovision στη Σουηδία έχεις πολλούς λόγους να χαίρεσαι τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο: τότε λαμβάνει χώρα το Melodifestivalen, ο σουηδικός διαγωνισμός μουσικής με τέσσερις προκριματικούς, έναν ημιτελικό και, τέλος, τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 12 Μαρτίου, όπου θα επιλεγεί ο νικητής που θα εκπροσωπήσει τη Σουηδία στο φετινό Eurovision Song Contest.

Ο Ελληνοσουηδικός Σύλλογος και η Σουηδική Εκκλησία σε καλούν να δεις τον τελικό μαζί μας, το Σάββατο 12 Μαρτίου, στις 21:00 (μπορείς να έρθεις και νωρίτερα για να μην χάσεις την αρχή!) Θα συναντηθούμε στο χώρο της εκκλησίας, Σωτήρος 7 στην Πλάκα.

Θα υπάρχει φαγητό και ποτό. Αν μπορείς, ενημέρωσέ μας ότι θα έρθεις για να μπορέσουμε να οργανωθούμε!

Έχεις ιδέες για άλλες δραστηριότητες που θα ήθελες να κάνει ο Σύλλογος; Μπορείς να στείλεις τις ιδέες σου όποτε θέλεις με email στο svenskgrekiskaklubben@gmail.com για να τις συζητήσουμε!