INSTÄLLD-ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Julfest 18 december – Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Ja, det var inte många som anmälde sig, vi upptäckte ju för sent att det är VM-final i fotboll samma dag! Tyvärr har vi därför beslutat att ställa in festen.

Vill du göra något på söndagen kan vi istället bjuda in på fotbollskväll i Kyrkan, där vi samlas och ser på finalmatchen tillsammans. Vi träffas alltså söndagen 18 december, med början ca 16.30. Addressen är som vanligt, Sotiros 7 i Plaka.


Δυστυχώς δεν είχαμε πολλές δηλώσεις συμμετοχής, που είναι και λογικό, αφού όπως ανακαλύψαμε είναι η βραδιά του μεγάλου τελικού στο Μουντιάλ! Γι’ αυτό αποφασίσαμε να αναβάλλουμε τη γιορτή.

Αν θες να κάνεις κάτι την Κυριακή αντί για πάρτι μπορούμε να σε καλέσουμε σε βραδιά ποδοσφαίρου στην Εκκλησία, όπου θα μαζευτούμε και θα δούμε το ματς του τελικού, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, με αρχή περίπου στις 16:30. Θυμίζουμε τη διεύθυνση: Σωτήρος 7, στην Πλάκα.

Vi återkommer till ännu en aktivitet som fått sitta på is under karantäntider, och organiserar igen vår Julfest, för första gången i kyrkans nya lokaler på Sotiros 7, Plaka.

Vi samlas på söndagen 18 december, kl. 19.00 och ha mingel med mat och dryck och dans om andan faller på (det gör den nog!) Inträdet blir 15€ för alla. På församlingshemmet kommer kyrkan att hålla gudstjänst med Julens vackraste sånger precis innan, om någon vill kombinera de båda.

Vi vill gärna att du anmäler dig om du ska komma! Du kan göra det genom att skicka mejl till svenskgrekiskaklubben@gmail.com, helst innan torsdagen 15 december.

Obs att du kanske sett ett tidigare utskick från kyrkan där vi hade ett annat datum; det var många som sa att de inte kunde då, så därför har vi ändrat datumet till 18 december.


Επανερχόμαστε σε ακόμη μια δραστηριότητα που είχαμε αφήσει αυτά τα χρόνια της καραντίνας, κι οργανώνουμε ξανά τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, για πρώτη φορά στον νέο χώρο της εκκλησίας στην οδό Σωτήρος 7, Πλάκα.

Θα μαζευτούμε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 19:00 για κουβεντούλα, φαγητό και ποτό και χορό αν το θελήσουμε (μάλλον θα το θελήσουμε!) Η είσοδος θα είναι 15€ για όλους. Στο χώρο της εκκλησίας θα έχουμε λειτουργία με τα ομορφότερα τραγούδια των Χριστουγέννων ακριβώς πριν, αν θέλει κανείς να τα συνδυάσει.

Θα θέλαμε να δηλώσεις συμμετοχή αν θα έρθεις! Μπορείς να το κάνεις στέλνοντας e-mail στο svenskgrekiskaklubben@gmail.com, κατά προτίμηση πριν την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου.

Προσοχή! Μπορεί σε προηγούμενη αποστολή της εκκλησίας να είδες άλλη ημερομηνία· πολλοί μας δήλωσαν ότι δεν μπορούσαν να έρθουν τότε, γι’αυτό και μετακινήσαμε την εκδήλωση με τελική ημερομηνία την 18 Δεκεμβρίου.