AFI – Time Matters – Στο κάτω-κάτω της ΑΦΗς

Konstnärskollektivet AFI, där vår egen Inger Carlsson är medlem, håller en utställning på Benaki Pireos för att fira 40 år, med temat “Tid, förut, nu, och efteråt”.

Du kanske kommer ihåg att vi besökte den på vernissagen i november. För de som inte kunde komma då ordnar vi nu ett nytt besök på lördagen 14 januari, kl 12.30. Inger själv kommer också att närvara då och visa oss omkring. OBS att utställningen tar slut på söndagen, så inte många chanser kvar att se den!

Vi träffas kl 12.30 vid muséets ingång. Anmäl gärna att du kommer, så vi vet att vänta på dig!

Benakimuséets Pireosannex befinner sig på Pireos 138, Kerameikos. Dit kommer man på följande sätt:

  • bussarna 049, 815, 838, 914 och trolley 21 stannar vid hållplatsen Petrou Ralli, precis utanför
  • kommer man söderifrån kan man ta samma bussar, men då heter hållplatsen Kolymvitirio och är tvärs över gatan
  • närmaste metrostationen är Kerameikos, den befinner sig på ca 10 minuters gångavstånd.

Inträdesbiljett krävs, €6 eller €5 rabbaterad.


Η καλλιτεχνική ομάδα ΑΦΗ collective, όπου συμμετέχει και η φίλη του συλλόγου μας, Inger Carlsson, γιορτάζει τα 40 χρόνια της με μια έκθεση στο Μπενάκη Πειραιώς, με τη θεματική «Χρόνος, το πριν, το τώρα και το μετά».

Ίσως θυμάσαι ότι είχαμε επισκεφτεί τα εγκαίνεια της έκθεσης τον Νοέμβριο. Για όποιον δεν μπορούσε να έρθει τότε, θα την ξαναεπισκεφθούμε το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, στις 12:30. Θα είναι και η ίδια η Ίνγκερ εκεί και θα μας δείξει τα έργα. Σημαντικό: η έκθεση θα κλείσει την Κυριακή, οπότε μένουν πολύ λίγες ευκαιρίες να τη δεις!

Θα συναντηθούμε στις 12:30 στην είσοδο του μουσείου. Θα χαρούμε να δηλώσεις συμμετοχή, για να ξέρουμε να σε περιμένουμε!

Το παράρτημα Πειραιώς του μουσείου Μπενάκη βρίσκεται στην Πειραιώς 138, Κεραμεικός. Η πρόσβαση εξυπηρετείται από τα ακόλουθα μέσα:

  • τα λεωφορεία 049, 815, 838, 914 και το τρόλεϊ 21 περνούν από τη στάση Πέτρου Ράλλη, ακριβώς απ’έξω.
  • Αν έρχεσαι από τα νότια ισχύουν τα ίδια λεωφορεία, αλλά η στάση που βολεύει λέγεται Κολυμβητήριο και βρίσκεται στην απέναντι πλευρά του δρόμου.
  • πλησιέστερος σταθμός μετρό είναι ο Κεραμεικός, περίπου 10 λεπτά απόσταση με τα πόδια.

Απαιτείται εισιτήριο εισόδου €6 ή €5 μειωμένο.