Årsmöte + Melodifestival

Årsmöte 2023

Det är dags för klubbens årsmöte samt vasilopita! Vi bjuder in till kyrkans församlingshem, i Sotiros 7, Plaka, på lördagen 11 mars kl 19:30. Vi bjuder som vanligt på bubbelvin och den traditionella nyårskakan.

På mötet kommer styrelsen att presentera sin verksamhetsberättelse, och vi kommer att rösta bl.a om medlemsavgiften för nästa år. Du kan också komma med egna frågor som du tycker årsmötet ska rösta på!

Rösträtt har varje medlem som betalat sin medlemsavgift för år 2023. Enligt beslut på förra årsmötet är avgiften för år 2023 €15. Avgiften kan betalas i Alpha Bank på konto GR70 0140 1110 1110 0210 1084 577 , som står i namnen Marina Perdiki-Grigoriadi och Kerstin Wedelin. Var vänlig meddela klubben, per tel. 69 4242 1722, eller mejl svenskgrekiskaklubben@gmail.com om du betalar via banken. Avgiften kan också betalas på mötet. Den som inte kan närvara har rätt att rösta genom fullmakt. Varje medlem får ta emot endast en fullmakt. Välkommen och gör din röst hörd!

Final Melodifestivalen

Förutom föreningsprat står det mer på schemat, de som har lust kan nämligen sitta kvar efter årsmötet till kl. 21:00 då vi också ska visa finalen till Melodifestivalen! Vem tror du kommer vinna?

Det blir alltså samma plats, Sotiros 7, Plaka, på lördagen 11 mars kl 21:00 som mello-finalen kommer att visas.


Γενική συνέλευση 2023

Ήρθε η ώρα για την ετήσια γενική συνέλευση και τη βασιλόπιτά μας! Σε προσκαλούμε στο χώρο της σουηδικής εκκλησίας, Σωτήρος 7, Πλάκα το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 19:30. Όπως συνήθως κερνάμε αφρώδες κρασί και την παραδοσιακή βασιλόπιτα.

Στη συνέλευση το ΔΣ θα παρουσιάσει τα πεπραγμένα της χρονιάς, και θα ψηφίσουμε μεταξύ άλλων για το ύψος της εισφοράς μελών για την επόμενη χρονιά. Μπορείς να φέρεις και δικά σου θέματα που θέλεις να συζητηθούν!

Δικαίωμα ψήφου έχει κάθε μέλος που έχει πληρώσει τη συνδρομή του για το έτος 2023, που σύμφωνα με απόφαση της περυσινής συνέλευσης είναι €15. Οι συνδρομές μπορούν να κατατεθούν είτε στην Alpha Bank Αρ. λογαριασμού GR70 0140 1110 1110 0210 1084 577 (στα ονόματα Μαρίνα Περδίκη-Γρηγοριάδη και Σέρστιν Βεντελίν) ή να πληρωθούν επί τόπου. Αν πληρώσετε μέσω τραπέζης, παρακαλούμε να ειδοποιείστε το Σύλλογο, στο τηλ. 69 4242 1722 ή στο e-mail svenskgrekiskaklubben@gmail.com. Όσοι δεν μπορέσουν να παρευρεθούν, μπορούν να ψηφίσουν μέσω εξουσιοδότησης. Κάθε μέλος μπορεί να έχει μαζί του μόνο μία εξουσιοδότηση. Όλα τα μέλη έχουν λόγο στη λειτουργία του Συλλόγου, ελάτε να πείτε την άποψή σας!

Τελικός Σουηδικού Φεστιβάλ Μελωδίας

Πέρα από τα του συλλόγου έχουμε κι άλλα στο πρόγραμμα: όσοι έχουν διάθεση μπορούν να κάτσουν μετά τη συνέλευση στις 21:00 οπότε και θα δείξουμε τον τελικό του Melodifestivalen, των σουηδικών προκριματικών της Eurovision! Εσύ ποιος πιστεύεις θα νικήσει;

Η προβολή θα γίνει στον ίδιο χώρο, Σωτήρος 7, Πλάκα, το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 21:00.